17. mai i Bolivia

17.mai i Bolivia blir ikke det samme som i Norge. Men ikke langt ifra. Vi hadde is, pølse, 17. mai-tog og tale. Og vi hadde mye finere vær enn de aller fleste i Norge dette året.


Se film fra 17. mai i Bolivia

17. mai var i år på en lørdag. Derfor startet vi festen dagen før, den 16. mai på hovedkontoret til misjonen. Der hadde de laget til fest for oss nordmenn. Høydepunktet var da koret hadde øvd inn “Ja vi elsker”, og sang på fantastisk vis og med flott uttale. I tillegg hadde de oversatt sangen – som også ble framført på spansk.


Filip og Dagfrid hadde ansvar for filmingen.

Alle nordmenn i La Paz var invitert til vår hage 17. mai. Foruten oss tre utsendingsfamilier, var også volontører, ei som jobber i Adopsjonsforum og familien Moskvil, som jobber på ambasadeseksjonen, her for å feire dagen.

Vi startet med grilling. Så var det tog i kvartalet, før is-mannen var her og solgte is. Videre var det tale for dagen, som barna på Norgeskolen stod for.


17. mai-tog i kvartalet.

Volontørene hadde ansvaret for lekene, der det både var skattejakt, potetløp og sekkeløp. Vi avsluttet med kaffe og kaker, og kvelden var de voksne samlet hos familien Lemvik til ost og kjeks.

Det er spesielt å feire 17.mai i utlandet. Men for voksne og barn ble dagen en stor suksess, med over 20 grader, sol og god stemning. Og ikke minst – lite kø for å få pølse og is.

Se flere bilder fra 17.mai 2008

Comments

  1. Jølsrud  5609 dager siden   #

    Flott, flott, flott! Selv om Arild må øve litt mer på dansingen!

  2. Per Ambjørn  5606 dager siden   #

    Hei. Fint å se hvordan feiringen foregår i La Paz.
    Jeg plukket opp Dagbladet i dag, siden det sto om norske fanger i Cochabamba på forsiden. Arild har tydeligvis besøkt dem. Slike saker er virkelig vanskelige, spesielt når et så lite barn er involvert.

Legg igjen kommentar:

  Textile Hjelp

Kategorier

RSS / Atom