Besøk av tante Johanne

Vi har hatt besøk av tante Johanne eller onkel Bernt som hun også ble kalt. To uker hadde vi til disposisjon og det ble to hyggelige uker.

Mye av tiden tilbragte vi i La Paz på markeder, i turistgata Sagarnaga og med diverse aktiviteter som ungene er med på. Tante fikk besøkt både skole, turn og barnehage. Vi hadde også en flott tur til Sorata. Prosjektet der hadde åpning av ny skole i en landsby som heter Laripata.


Maten som ble servert var god, men kanskje ikke noe for turist-mager?

Det har vært skole der før også, men med støtte fra Misjonsalliansen er skolen nå større og betraktelig mye bedre for elever og lærere. Vi ble som alltid tatt høvelig imot og fikk sitte på hedersplassene. Dans, deklamasjon, taler, omsvisning og mat var noe av det som sto på programmet.


Tante Johanne som engelsklærer.

Tante og jeg tok oss også en tur til prosjektet på El Alto. Vi besøkte en skole og tante fikk prøve seg som engelsklærer for bolivianske 15 åringer. Vi besøkte Adele som er lånekunde i Diaconi FRIF. Hun er grossist for ullvarer, og vi fant flere fine ting å kjøpe der. Ellers hade vi en flott tur til Titicaca med egen guide og egen båt. Vi ruslet i Copacabanas gater og hadde en flott dag på Soløya der vi vandret et par timer. Titicaca er alltid like fascinerende.

Vi hadde flotte dager og takker for kjempekoselig besøk.


Ingen tur, heller ikke på Titicaca-sjøen, uten Kvikk-Lunsj.


Hanna fikk være hjemme en dag og bake med tante Johanne. Like stas for begge to.

Comments

  1. Johanne  5443 dager siden   #

    Tusen takk for meg! Jeg hadde flotte dager i Bolivia. Det var en kjempeopplevelse.Alt ble gjort for at jeg skulle oppleve mest mulig.Det var så koselig å være sammen med dere igjen.

Legg igjen kommentar:

  Textile Hjelp

Kategorier

RSS / Atom