Bryllup i Peru

I helga reiste vi til Peru i bryllup. Vi fikk innbydelsen på mandag og bestemte oss i løpet av uka for å dra. Så på torsdag kastet vi sammen litt bagasje og på fredag satte vi oss i bilen.

Bryllup til Jessica og Danny.

Turen fra La Paz til Arequipa tar ca 10 timer med bil. Vi brukte 12 timer fordi det gikk 2 timer for å få bilen over grensa. På lørdag koste vi oss på markeder før vi gikk i bryllup. De som giftet seg var Jessica og Danny. Vi var mye sammen med Jessica da vi bodde i Arequipa og det var veldig kjekt å være i et bryllup der vi for en gang sin skyld kjente brudeparet og mange av gjestene.

Bryllupet ble holdt på en restaurant i byen og selve sermonien foregikk ute i hagen. Hanna var spesielt fornøyd for hun fikk danse to danser med bruden. Stor stas.

På søndag var vi invitert hjem til Jessicas foreldre og ungene var storfonøyde fordi de fikk være med å åpne alle bryllupsgavene.


Alle bryllupsgavene – og stor stemning og kamp om å hjelpe brudeparet.

Mandag var vi sammen med Hector og Esmeralda og ungene. Vi har utrolig nok klart å holde kontakten selv om det nå er sju år siden vi bodde i samme by. Ellers koste vi oss på gamle trakter og nøt Arequipa temperaturen og luktene og maten.


På markedet, og Filip og Hanna fant noen flotte luer som de ønsket – for å holde varmen når de kom tilbake til kalde La Paz.

Comments

Legg igjen kommentar:

  Textile Hjelp

Kategorier

RSS / Atom