Cochabamba og Toro Toro

Lørdag 6.oktober startet vi fra La Paz sammen med fam. Beisland. Målet var Cochabamba og hotell Casa Campestre. Der skulle den norske gjengen være en uke for å bli bedre kjent, jobbe, drøfte ulike ting i arbeidet, ha noen dager fri og kose oss.

Vi hadde en fin uke både store og små. Turen over Altiplano og ned til Cochabamba gikk kjempefint. Flott natur å fordrive tiden med, hyggelig reisefølge og gilde barn.


Pause på Altiplano

Vi hadde to dager sammen før resten av den norske gjengen kom. De benyttet vi til å bade i hotellets basseng, shoppe på Sør-Amerikas største utendørs marked – la Cancha, besøke Cristo de la Concordia (en kristusstatue som er noen cm høyere enn den som står i Rio) og til å kose oss sammen. Fam. Beisland har en liten gutt og tre jenter fra 4-8 år og Hanna koser seg sammen med disse. Vi voksne fikk også bedre tid til å bli kjent og var veldig glade for det.

På mandag kom de andre og de neste dagene var en blanding av jobb og kos. Vi hadde interessante temaer oppe, og for oss som er nye, var det fint å få litt innføring i organisasjonen og begynne å tenke litt på de oppgavene vi skal begynne i etter jul. Men det ble også tid til turer på markedet der fruen kjøpte mange fine kurver og mange sko til ungene – f,eks ga jeg ca 130 Nok for tre par skinnsko til Filip. Vi var også mye hotellet, og Hanna syns det var supert med basseng. Om kveldene koste vi oss med god mat og god drøs.

Vi fikk også tid til en tur til Toro Toro- et lite sted 5 timers kjøring fra Cochabamba. Der bodde vi på et lite, koselig hostal i god backpackerstil. Lily som eide hostalet, stelte svært godt med oss. I Toro Toro var vi på tur til Dinosaurspor. Svære spor oppover fjellsiden vitner om at det var liv før oss. Ungene syns det var spennende. Dagen etter var fem av oss voksne på tur inn til en 400 m dyp canyon. Nydelig natur, flotte farger i fjellet og små bekker og fossefall da vi kom til bunnen. En flott tur.


På hostalet i Toro Toro var det papegøyer


Vi kom i prat med en gammel dame som drev en liten butikk. Filip fikk gratis kjeks fordi han var så nydelig.

Vi ble også kjent med de som jobber for NLM i Cochabama. Det var veldig hyggelig. Vi likte oss veldig godt i denne byen, særlig var det deilig å få brukt noe av sommertøyet vårt. Herlig temperatur! Vi hadde altså en flott og nyttig uke.

Se bildene fra turen

Comments

Legg igjen kommentar:

  Textile Hjelp

Kategorier

RSS / Atom