Det går kjempegreit

Hei
Det går kjempegreit i Bolivia. Det er kjekkest å være på lekeplasser, for der leker jeg med noen norske. Eskil heter en, Olav, Tiril og Elida er noen andre. Vi leker kjempegøy. Her er en park med hoppemadrass, og den var veldig gyngete, men det var noen tau jeg kunne holde meg i.

Det var også en rusjebane. Jeg rusjet rett i hode på en fra Bolivia, men jeg gjorde det ikke med vilje. Det gikk bra, men jeg kunne ikke forklare hva som skjedde, for hun forstår ikke norsk.

Jeg har fått rom. Der er en prinsesseseng, med krone på hver sin side. Noen gullkuler har falt av, men vi skal klare å fikse det.

Nå forsår jeg litt spansk, men det er litt vanskelig. Jeg har begynt i barnehagen sammen med Filip. Der skal jeg gå litt, men neste uke begynner jeg på skolen. I barnehagen har de et lite basseng med baller.

På mandag var jeg på Norgesskolen. Der er vi hver mandag, der vi norske er sammen og leker og lærer ting. Der stakk jeg meg i fingeren på en rose. Jeg grein litt, men det gikk bra.

Jeg har vært i Bjørnen i det blå huset. Der var vi for å spise. Vi så bjørnen, og sprang helt ut for pirke bjørnen på magen. Der var det også en rusjebane, som jeg rusjet midt i noen baller.

I dag har jeg vært litt i barnehagen. Så hentet pappa meg, og jeg har sett på at Rufina har laget boller. Hun er hushjelp hos oss.

Jeg likte ikke å dra i fra dere i Norge. Det var ikke kjekt. Jeg savner både barnehage og alle vennene mine.

Hilsen HANNA


Søndag var vi var i en lekepark, like der vi bor.

Comments

  1. Siri  6063 dager siden   #

    Hei Hanna. Eg har det veldig kjekt på skulen. Eg har lært fire bokstavar. I S E L. Eg må lesa bøker saman med mor eller far. Det er lekser. Det ser kjekt ut der du bur. Me snakkes! Helsing Ådne

  2. Bernt Johan  6063 dager siden   #

    Hei Hanna. Så fint brev du har laget. Kjekt å høre at du har det bra. Miriam våknet midt på natta i natt og ville opp å ha skjeva, men det kunne vi jo ikke for det var jo midt på natta. Hils Filip, Mamma og Pappa.

  3. Johanne  6062 dager siden   #

    hei Hanna .
    Så koselig å lese brev fra deg. Så fint at du har det bra i Bolivia. Skulle gjerne sett den fine prinsesse senga di.Gleder meg til å høre hvordan du får det på skolen. Hils til Filip, mamma og pappa fra meg. Klem fra tante.

  4. Karine  6061 dager siden   #

    Hallo Hanna:-)
    Det var litt trist at du reiste helt til Bolivia, men vi ber hver kveld om at dere alle må ha det bra der nede! Jeg skal og snart få nytt rom, men ikke så fin seng som du har fått! Vi snakkes! Klem fra Eline!

Legg igjen kommentar:

  Textile Hjelp

Kategorier

RSS / Atom