Endelig framme

Nå er vi endelig på plass. Dette har vi ventet på i over et halvt år, og så står vi her – på boliviansk jord.

Vi har pakket den siste uken, og fikk heldigvis med oss alt på flyet på tross av noen kilo overvekt (snakker fortsatt om bagasje, og ikke om mannen i familien).

Turen gikk fint, vi så på fjernsyn, spilte, leste og Filip gikk rundt å sa “tikka” – som betyr tikken, og som de fleste tok med et smil. Da vi landet i Lima måtte vi vente fem timer på flyplassen. Da var klokken 24.00 norsk tid, men fem peruansk tid. Hanna sov, mens Filip gikk att og fram med Hannas rosa reisekoffert og sjamrerte peruanerne i senk.
Hanna på vei til Bolivia
Hanna koser seg på flyet

Vi landet i La Paz like over midnatt lokal tid, og ble tatt godt hånd av av utsendingene Stig og Ben Tore. Vi var ikke ett minutt forsinket, og all baggasje stod klar da vi kom. Bedre kunne det ikke bli.

Nå har vi neste snudd døgnet, og vi begynner å få litt oversikt. Vi har fått treffe alle de andre utsendingene, og i dag har vi vært på marked for å handle noen småting. Mari prøver å få orden på hus og hjem, mens jeg sitter og blogger.

Huset er bra, solen skinner, hagen er stor og alle har det bra. Så vi er svært fornøyd, og er spent på fortsettelsen.

På lekeplass i La Paz
På tur i en park like ved der vi bor

Comments

 1. Johanne  5867 dager siden   #

  Så moro å lese dette. Godt at turen gikk så greit for små og store, og at alt ser så bra ut. Tenker på dere, hils så mye til Hanna og Filip. I morgen drar jeg til Stavanger.

 2. Siri  5867 dager siden   #

  Kjekt å se at dere er kommet frem. Hold oss oppdatert. Tenker masse på dere!

 3. ingunn  5866 dager siden   #

  jeg og Majken har lest spent på hvordan turen gikk. vi savner dere allerede!

 4. Bernt Johan  5866 dager siden   #

  Kjekt å se bilder. IM synes det ser deilig ut med sommer. Har fått mala ferdig huset i dag. Hurra!! Miriam går rundt og snakker om dere hver dag.

 5. May Hilde  5866 dager siden   #

  Hei!Så kjekt å høre at dere har hatt en fin tur og kommet vel fram! Vi følger spent med på neste episode av fam Vik`s eventyr.

 6. Klippen  5861 dager siden   #

  Kjekt å lese og få de første glimt av livet i Bolivia:-)

Legg igjen kommentar:

  Textile Hjelp

Kategorier

RSS / Atom