Endelig i gang

Nå er vi endelig i gang med det vi er kommet hit til Bolivia for å gjøre. Dagene er travel, men spennende.

Vi er ferdige med språkstudiet, selv om vi ofte opplever at vi kunne hatt noen måneder til. Men det er godt å komme i gang. Mari er allerede godt i gang med arbeidet med volontørene. Denne uken har det vært introuke for volontørene. De har vært på besøk på hovedkontoret, fått undervisning og informasjon, vært på prosjektbesøk på El Alto og Combaya og sett på arbeidet til mikrokreditt, utviklingsinstituttet og Hiv/Aids-arbeidet.

Les mer om introuken på Ilimitado.no

Arild er i gang med informasjon og fadder. Den første uken gikk med på å lage artikler klar til neste nummer av Tsjili. Har du ikke bladet, kan du få det gratis her. Han har også begynt å skrive artikler til både Bolivia-alliansens egen side Ilimitado og Misjonsalliansen.no. Han har blant annet skrevet en sak om mikrokreditt.

Filip er godt igang i barnehagen etter en lengre juleferie (her er det sommerferie), og Hanna begynte på skolen igjen sist uke, nå i kinder (tilsvarende norsk 1. klasse). Hun synes det går bedre enn i starten, og forstår mer spansk dag for dag. Sandra er læreren, og hun har også med seg en assistent noen uker, som skal hjelpe henne litt med spansken.

Comments

Legg igjen kommentar:

  Textile Hjelp

Kategorier

RSS / Atom