Filip tre år

Filip er blitt tre år. Vi har øvd hele dagen på å ikke si to, men tre år. I tillegg har det vært fest med både familien og utsendingene på den store dagen.

Dagen startet ca 6.30. Da var det på tide å komme seg opp, og etter en halvtime med lek og slossing sammen med mamma, pappa og Hanna kom alle seg på beina.

Dagen startet med presanger i stua. Filip fikk en stor siv-båt av sine foreldre, som han lekte lenge med og var på seiltur til Norge med. I tillegg var det både gravemaskin og lastebil + mye mer.


Filip klokken 07.00 – i gang med gavene.

Etterpå var det frokost og en rolig morgen, før han fikk være med pappa å lage både middag og dessert (det skal en skikkelig festdag til for å få dessert hos familien Vik). Resultatet ble bra, på tross av litt søling og noen desiliter fløte i kjøkkenskapet.


Fest for store og små.

Om ettermiddagen hadde vi alle utsendingene på besøk, og vi var åtte voksne og elleve barn til kake, leker, skattejakt (et krav fra Ragna, som var helt på sin plass) og pølse til kvelds.

Filip var fornøyd, gikk til sengs med sin nye løve-lommelykt og sovnet etter to minutter. Som treåring.

Se flere bilder

Comments

  1. mari ann  5651 dager siden   #

    Gratulerer med en flott treåring i huset!! Ser ut som dere koste dere på den store dagen!! Vi tenker på dere, og ønsker dere gode dager;o)

  2. Miriam  5650 dager siden   #

    mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiirrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiam. Gratulerer med dagen Filip, nå er vi 3 år begge to.

  3. Marit  5645 dager siden   #

    Gratulerer med vel overstått! Den båten så jo helt fantastisk ut!!!

Legg igjen kommentar:

  Textile Hjelp

Kategorier

RSS / Atom