Heia Bolivar

I begynnelsen av september fikk vi besøk av Lars Idar Waage som er fotograf i Stavanger Aftenblad. Vi hadde noen innholdsrike og hyggelige dager der Arild og Lars Idar var på farten fra morgen til kveld for å se Misjonsalliansens prosjekter og ta unike bilder. Selvfølgelig hører det også med en fotballkamp under et slikt besøk og hele familien Vik stilte på denne aktiviteten.

Vi handlet inn supporterutsyr til hele gjengen og heiet altså på det blå laget – Bolivar. Hanna og Filip syns det var mye å se på og masse god brus og popcorn å få kjøpt så vi koste oss på kamp hele gjengen. 2 røde og 6 gule kort ved pause. Sluttresultatet ble 1-1. Filip hadde fått seg full drakt med skjorte og shorts og var helt klar for å entre banen i pausen. Han mente at nå måtte det være hans tur til å spille fotball. Han hadde jo drakt.

Comments

  1. wgjbssnwu  5063 dager siden   #

    877rnQ <a href=“http://cytkxmkccrkj.com/”>cytkxmkccrkj</a>, [url=http://icegftvqaqjk.com/]icegftvqaqjk[/url], [link=http://gdoikbgukjvt.com/]gdoikbgukjvt[/link], http://ygyewwimsxaj.com/

Legg igjen kommentar:

  Textile Hjelp

Kategorier

RSS / Atom