I går kom storbagasjen (og se gartneren hoppe)

Etter mange forskjellige meldinger kom endelig bagasjen som vi i juni sendte til Bolivia. Og dermed er trampolinen på plass, til glede for både oss og andre her i området.

Det har vært mye venting. Egentlig ble vi lovet at bagasjen skulle være på plass når vi kom i begynnelsen av september. Hver dag har Vicky, som jobber på kontoret for Misjonsalliansen i Bolivia, sjekket om det er noe nytt om bagasjen. En dag var den i Chile, så var den på vei opp til La Paz, men en stor festdag i Chile hadde forsinket bagasjen.

Så kom den endelig til La Paz, men det tok noen dager å få den ut på grunn av noen papirer som manglet og en enormt høy toll.


En fullastet pick-up med all bagasjen

I går ettermiddag ringte Vicky med beskjed om at alt var klart, og noen timer senere var alt lesset opp på en pick-up og kjørt ned til oss.


Hanna og Arild fikk trampolinen opp i en fart

I dag har vi funnet fram trampolinen. Det var stor stemning blant barna, men de som likte det aller best var to gartnere og to malere som jobber her for å fikse litt på fasaden utvendig på huset. De stod lenge og kikket på, men til slutt fikk vi lokket dem opp på trampolinen.


Vi fikk til slutt gartneren opp på trampolinen.

Vi får nok ikke pakket ut alt med det første, for i morgen reiser vi på tur til Cochabamba. Alle misjonærene skal være sammen en uke, litt for å bli bedre kjent, litt ferie og så skal vi samles til seminar for å diskutere tema som har med organisasjonen og tiden framover å gjøre.

Vi gleder oss til å komme på tur, besøke Cochabamba igjen (som vi også besøkte i 2001) og få litt varmere vær. Hanna gleder seg spesielt til å bade i badebasseng.

Comments

Legg igjen kommentar:

  Textile Hjelp

Kategorier

RSS / Atom