Nyttårsfest og selskap

Nyttårsaften ble feiret sammen med våre danske venner fra Cusco, og helgen var svært hyggelig med god mat og godt selskap. Og ikke minst, Arild ble 33 år.

Familien Andersen kom til La Paz 29. desember, og vi har hatt noen svært kjekke/koselige (som er favorittordene til våre danske venner) dager sammen.

31. desember startet med sang og presanger til jubilanten, Arild, som ble 33 år. Så var det ut å få tak i de siste ting som manglet til kvelden, og fedrene var ute og kjøpte litt fyrverkeri.


Hanna koste seg med stjerneskudd.

Vi har det lyst og varmt for tiden, og ikke før halv åtte kunne vi gå ut for å prøve stjerneskudd og raketter. Noen var mest glad i det som ikke smalt.

1. nyttårsdag var det grilling i hagen. Vi fikk varme i grillen, på tross av høyden (3400 m.o.h), og 10 minutter etter at vi var ferdige, kom både regn og hagl. God timing.


Grilling i hagen, og endelig fikk vi brukt grillhytta vår.

Jeg (Arild) vil også takke alle for hyggelige hilsener, mailer, telefoner på min fødselsdag. Det var veldig kjekt at så mange husket på en gammel mann.

Se flere bilder

Comments

  1. Magne  5748 dager siden   #

    Du er da slett ikke gammel.

  2. Geir  5748 dager siden   #

    Tøys og tull. Klart han begyner å bli gammel. Selv ikke Arild har godt av hvite løgner.

  3. Toril Espegren  5745 dager siden   #

    Hei!
    Gratulerer med veloverstått dag! Så hyggelig at dere fikk besøk fra fem. Andersen!
    Toril

  4. Majbritt  5743 dager siden   #

    Så flotte billeder I har fra nytåret…kunne vi få nogle af de bedste. F.eks Rebecca i regnvejr og venindebilledet m. Hanna og Sara
    Ellers er vi ved at ha sovet ud, men det har taget nogle dage…det var vist lidt for hyggeligt

Legg igjen kommentar:

  Textile Hjelp

Kategorier

RSS / Atom