På sykkel ned Dødsveien

I ti år har Gravity ønsket turister velkommen med at de aldri har opplevd dødsulykker. Men ikke nå lenger.

Tor Kåre Fisketjøn fra Bryne er i Bolivia for å besøke datteren Ida og hennes venninne Benedicte Tollaksen Aarbakke som jobber som frivillige for Misjonsalliansen. Nå er de på sin andre tur ned Dødsveien, en av verdens farligste veier. Og Ida er ikke reddere enn at hun tar med seg faren.

- Da jeg bestemte meg for å komme til Bolivia, var sykkelturen ned Dødsveien noe av det jeg ville være med på. Dette gleder jeg meg til, sier Tor Kåre Fisketjøn.

Les reportasjen og se video på dagbladet.no

Comments

  1. Geir  5485 dager siden   #

    Artig film, og bra artikkel i Dagbladet. Så nå har også jeg bidratt til å støtte slumjournalistikken.
    Det jeg kan garantere på bakgrunn av artikkelen og denne filmen, er at jeg aldri kommer til å sykle denne veien. Den går dårlig sammen med høydeskrekk. Den er vel neppe heller særlig kompatibel med tynn luft og dårlig kondis?

Legg igjen kommentar:

  Textile Hjelp

Kategorier

RSS / Atom