Juleavsalutning for Hanna

I går var det skoleavslutning for Hanna. Da var hele skolen, Utasawa, samlet til en framvisning for foreldrene, der alle klassene deltok.

Hanna sin pre-kinder-klasse var først ut, etter at to klovner hadde varmet opp publikum en halv times tid.

Hannas klasse hadde også kledd seg ut og malt seg som klovner. De hadde laget et mini-sirkus, der elevene både måtte hoppe gjennom ringer og hoppe over høye hinder.

Hanna var spent på forhånd, men stilte opp og gjennomførte med glans. Hun var veldig fornøyd ettepå.

Det har gått litt opp og ned på skolen når det gjelder trivsel. Den største utfordringen er språket, der Hanna ikke synes det går fort nok. Den siste uken har Hanna hatt hjelp av en ekstra assistent på skolen for å lære henne spansk litt mer systematisk – noe som ser ut til å hjelpe.

Skolene i Bolivia har lang jule/sommerferie,og ferien begynner altså nå. De første ukene får de norske elevene et ekstra tilbud på skolen. Hanna skal også være med Filip i barnehagen noen dager. Det gleder hun seg til. Da blir det noen ettermiddager med lek og baking til jul. Og når skolen begynner igjen i begynnelsen av februar, skal Hanna opp i Kinder, som tilsvarer norsk 1.klasse.


Hanna på skoleavslutningen 11. november.

Se flere bilder

Comments

  1. Geir  5981 dager siden   #

    Det var da voldsomt tidlig med julemarkering.
    Ferie hele året hørtes dog ikke så ille ut.

  2. Johanne  5981 dager siden   #

    Så fin du var som klovn, Hanna. Det så skikkelig morsomt ut.Du var flink som klarte så mye helt alene. Så heldig du er som får juleferie alt nå.
    Klem fra tante Johanne.

  3. Tunrappvegen 6  5978 dager siden   #

    Hei Hanna. Det såg kjekt ut med klovneferie. Gleder meg til jeg får juleferie. Idag har jeg fri fra skolen, det er planleggingsdag. Nå skal jeg skrive brev til deg Klem fra Emilie

Legg igjen kommentar:

  Textile Hjelp

Kategorier

RSS / Atom