Vi gleder oss

Det har gått noen måneder siden vi fikk klarsignal om å få reise til Bolivia. Nå begynner det endelig å gå opp for oss at vi til høsten skal jobbe i La Paz. Likevel så gleder vi oss – så det må vel være et godt tegn.

Først så fikk vi igjen lyst til å reise ut. Det er snart fem år siden vi kom hjem fra Peru, etter to år som lærere på den norske skolen. Så fikk vi se annonsen i Vårt Land. Vi søkte, fikk jobben, og nå sitter vi her – klar til å pakke og reise for å jobbe for Misjonsalliansen i tre år.

Men – fortsatt er det mye som skal ordnes. Fram til nå har vi bare kost oss med tanken om Bolivia, folket, klimaet, arbeidsoppgavene og alt annet som vi gleder oss til. Nå begynner pakking, forberedelser, bekymringer og ti uker på kurs.

Vi er så heldige at vi får være med på misjonærkurs på Misjonshøgskolen. Først skal vi være der fem uker, for så å være med på ent nytt kurs om diakoni og bistand. Vi lærer mye, og får tid til å forberede oss både faglig og mentalt på turen.

I går fikk jeg gleden og æren å få være med gjengen på Saron på Bryne da de hadde besøk av generalsekretær i Misjonsalliansen, Arnt Jerpstad. Leder for Ilimitado, støttegruppen til Bolivia, Atle Riskedal, snakket ivrig og varmt om arbeidet i Bolivia. I følge Riskedal skal Ilimitado være supportergrupppen til Misjonsalliansen i Bolivia. Og for en supportergjeng. Det var knallkjekt å få være med fredag kveld, og jeg er sikker på at Atle får med seg alle på Saron i Ilimitado før ha gir seg. Dere blir gode å ha i ryggen, både gjennom økonomisk støtte men ikke minst forbønn.

En boligannonse helt til slutt – hvis noen vet om noen, f. eks en bedrift, som vil leie et hus i Verdalen i tre år fra 1. august/september, så ta kontakt!

Mari og Arild – Hanna og Filip

Comments

Legg igjen kommentar:

  Textile Hjelp

Kategorier

RSS / Atom